Första skoldagen

19 augusti var det dags att börja i skolan för mina "små" pojkar. Utroligt hur fort tiden går! Inga mere förskola barn, konstigt!? De var så stolte när de fick på sig sina stora ryggsäckar. I deras klass är det 22 killar och 9 flickor. Hoppas de som jobbar vet vad de gör. Jag tycker det räcker med 2 pojkar hemma. Det är inte lett om dagen ska jag si!!!!
Som tur är , är de goda ochså innimellan.

Här har jag gjort 3 lo's:

   

Alla är gjort med bazzil kartong och texten är gjort med Abigail och Maddie Ann från QK.

Det var allt från mig i dag, krama om er!!

Lene


TILL MIN KÄRA MAMMA

Jag gör i tillegg till mina album ochså album till min mamma. Det är i format 9x9, och hon får sidor efter olika årstider och födelsedagar etc. Nu har jag gjort klart pojkarnas födelsedag i mai och semestern til Spanien i somras.

Min mann har inte varit mycket hemma den senaste tiden derför att han övar till att spela teater på allmogemarknaden i morgon söndag. Vi får vel åka ned å kolla hur det går???!!! Ska bli spennande!

      
     
 
Alla Lo's har bakgrund i Bazzil och papper från "create paper". Älskar dessa mönstrade papper, som jag har köpt hos Magnolia. Cirklarna med hål har jag köpt på messan  i Göteborg, dom är från QK revolution.

Nu är det leggdags, god natt!

Kram 

SPANIEN 2008

I helgen var det mässe i Göteborg, og jag var där för första gongen. Jättekul med så mycke scrappesaker och stämplar samlade på samma ställe. När jag hadde butik var jag bunden av matrial jag hadde i butiken, nu kan jag välje att handla på månge ställen! Inspirationen har kommit tillbaka, og jag forsöker hinne med att skapa så mycket som möjligt. Inte lett när jag har full jobb, två 6 åringar och ett hus att städa!

Jag fick inspiration från Kristina till att gjöra de här LO ene:


Kartong från Bazzill och mönstrade papper och dekorationer från Hildas rum.


Bakgrunds papper, bazzil, stämpel med siffror från Hero arts, bokstaver
Maddie Ann, och mönstrade papper och dekorationer från Hildas rum.


Halloween party!



Nu är det en stund sedan jag uppdaterade min blogg, men jag har precis börjat på mitt nya jobb och mina pojkar har börjat skolan. Mycket att holda på med och konsentrera sig om. Det går jättebra på nya jobbet och mina pojkar stortrivs i skolan! Nu har jag endelig börjat pyssla igen, och har fått ny inspiration! Vi ska ha Halloween party om ett par månader och har redan skickat ut inbjudan. Kortet är gjord med material från Panduro.

RSS 2.0